Saturday, September 29, 2012

Smile. You Are Not A Guy.


Someone commented about my facial expression.

I was like, "Oh no. They've realized it."
I told myself then, "Come on.. You got to change this. You're not a guy. You're a girl."

google


*****

I love to wear the "poker face". 
A blank expression, that makes people hard in guessing my real feeling.
I look neutral.

I used to admire guys with a straight face. A face that smile only on certain occasion, and not smiling carelessly in front of girls. Looking at them, as they look like my father, making me comfortable (n_n)

We can easily judge the face they wear, whether it is a proud face, or a face of dignity and pride. Based on their characters of course.

A face of dignity. A face of a leader. Strong. Charismatic.
I like that kind of facial expression. I might have try to have one. Wait, no. I am using one.

But now, I realized that it doesn't looks good on a girl. Might just be I'm not doing it right, or I don't have the traits to have one.

Why do I think boys looks good with that kind of facial expression? Untunglaa..

I was quiet a tomboyish girl a while back. Not too much physically, but more internally.
"Kau ni macam lelaki lah." My friends, acquaintances, and even my family's members remarked.
Who want to be told that? Huhu.
I am changing for good when I entered matriculation, but the lingering style might still be there unconsciously.

Yup, got to remove that away.

Sometimes, I'm afraid that I might have a lack of emotion. Am I?
Or, is it because I'm restraining myself to not give out emotion carelessly? 
Hmm?

Monday, September 17, 2012

Quranic Circle yang OSEM!


Weee~

Usrah ataupun di kolej ini kami panggil Quranic Circle(QC) telah pun dilancarkan dengan jayanya smalam semalam khas untuk adik-adik tahun satu UKM KL di bawah kelab BADAR.

Excited. 

Saya pair dengan Kak Iyazi, senior tahun 3. 

Group kami ada 10 orang adik-adik, semuanya kos medic. Elya, Ezzah, Wani, Atikah, Nisa', Shidah, Suriati, Ummie, Emilia, dan Nuri ^^


InsyaAllah, walaupun ni first time bawa usrah, a bit nervous sebab kita pun tak pandai mana, tapi, semua orang tak perfect. Kalau nak tunggu semua orang perfect, baru nak menyampaikan ilmu tu, alamatnya memang tak kemana la.

Kita perbaiki diri kita, di samping kita perbaiki orang lain. Kita sama-sama ingat-mengingati. Junior ke, senior ke, sekolah agama ke, tak sekolah agama ke, medic ke, sains kesihatan ke, semua itu tak penting langsung di mata Allah.

Apa yang Allah tengok, adalah sejauh mana ketakwaan kita kepadaNya.
Sejauh mana langkah kita untuk mencari keredhaan Nya...

QC ni memang wajib untuk adik-adik tahun satu. Macam kami first year dulu lah. At least, mereka semua merasa pengalaman berusrah, pengalaman berukhuwah kerana Allah.

Inilah antara wasilah mengingati Allah. InsyaAllah. I'll do my best! (n_n)


::JOM SAMA-SAMA PERBAIKI DIRI::


p/s: Mohon sedekahkan al-Fatihah kepada Wani yang telah meninggal setahun lebih kemudiannya atas sebab penyakit denggi berdarah ;'( Semoga Allah rahmati Wani dan tempatkan beliau dalam kalangan orang beriman. Semoga langkah kaki Wani untuk ke usrah menjadi asbab dosa Wani terhapus.. Allahurabbi..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...