Sunday, January 1, 2012

Okay~ Lupa Shoutmix Tamat Perkhidmatan Hari Ni..



Bukak-bukak blog, aik, ruangan chatbox tertulis,

"ShoutMix free plan is currenly unavailable"

Sebenarnya, tau lama dah. Dari entry ni ---> ShoutMix akan Menamatkan Perkhidmatan Percuma

Ha, klik la. Baca. Dah tamat dah pun. 1 Januari 2012.
So, kena la cari yang baru. Kat link tu ada disenaraikan senarai shoutbox yang lain.
Tapi, dalam entry terbaru blog tersebut, ada di recommend  kan, satu shoutbox yang dirasakan 'cool' oleh si blogger. eheh. 


credits to TutorialUntukBlog


Jadi, bagi yang guna Shoutmix, bolehlah start tukar...
Saya, mungkin lepas exam final ni ha.

Okay, saja nak bagitau, saya final exam untuk sem ni, mula 3 Januari~
Subjek Anatomi, diikuti dengan Kimia Fizikal 4 Januari.

Doakan apa yang saya 'ter'baca, masuk exam ye~
InsyaAllah..

" Allahumma la sahla illa ma ja'altahu sahla wa anta taj'alu huzna iza shi'ta sahla "

2 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. itulah...saya pun baru perasan shoutmix tu pagi tadi..kena cari yang lain nampaknya =)

    ReplyDelete

Thanks for the comment guys ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...