Monday, January 30, 2012

Macammana Nak Tahu Komen Kita Dibalas@Tak


Korang ni, mestilah selalu komen-komen blog orang lain kan?

Dulu, saya selalu tertanya-tanya,

"Macam mana nak tahu samada komen saya berbalas atau tidak?"

Disebabkan tak tahu, saya bookmark page entri tersebut, dan selepas beberapa hari, saya check balik. Berapa banyaklah page yang saya dah bookmark -,- dussh!

Tapi, rupa-rupanya, ada je cara yang lebih mudah. Saya je tak perasan. :(

------> Dengan subscribe komen tersebut. 

Caranya ada di bawah. So, lepas ni, just check email je kalau nak tahu komen berbalas atau pun tidak... (mOOd nOOb)



For embedded comment

Klik subscribe by email

Follow-up comment will then sent to your email =)

For pop-up comment

Klik ''email follow-up comments to..."

Okay boys and girls, ikhwah dan akhawat. It's easy as a piece of cake.

p/s: rasa cam ramai je yang dah tau -,- a bit late here...



14 comments:

  1. Replies
    1. :) then, awk check replies comment mcm mana? aha. ke, jarang komen~?

      Delete
  2. Nice...keep sharing..no problem, knowledge good be share even we are late :)

    ReplyDelete
  3. thanks .. nice information .. kila try ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah ^^ berguna jugak rupanya info ni.. thanks to you too~

      Delete
  4. rasa da tau tp lupa nk buat. kalau buat skrg. kiranye komen lelama tu bole baca tak?

    ReplyDelete
  5. Cik Ezza.. :) kalo subcribe tu, utk komen entri yg tu aje..

    yang lame2, kte x leh tengok dah, sbb kite x subscribe in the 1st place..

    ReplyDelete
  6. owh. haha. thanx. noob gila. hee.

    ReplyDelete
  7. Baru tahu hehe thanks for this entry :)

    ReplyDelete

Thanks for the comment guys ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...