Sunday, June 19, 2011

Aduh.. Bilalah nak Serius??

Blog blog blog...

Blog saya ni awalnya dicipta sekadar untuk cerita tentang hidup saya. Dulu time kecik2, suka tulis diari kat buku, jadi bila dah besar sikit, blog ganti buku...

Tapi, lama-lama, bila dah makin besar ni, teringin pulak nak mengilmiahkan blog. Tengok blog orang lain, ada manfaatnya. Tapi, blog saya ni, sekadar untuk menceritakan hidup saya.


Kalau boleh, taknak la macamtu selamanya. Nak jugak saya luahkan isi hati dan fikiran, tapi selalu tak keluar. Emm, maybe kena betul-betul tetapkan hati kot.

Saya memang tak penah bagitau orang lain pasal blog ni. Kalau yang terjumpa, blogwalking la tu.. Sebab blog ni memang khas tuk saya tulis apa yang saya nak tulis. Apa yang berlaku dalam hidup saya... Saya buat ni semua pun, sebab nak jadikan kenangan satu hari nanti...

Tetapi, lama kelamaan, terbit satu perasaan nak share pemikiran saya yang saya pendam selama ni. Tentang masyarakat, dunia, pemerhatian saya, remaja, Islam... Saya memang nak sangat luahkan..

Jadi, kadang-kadang terfikir, perlukah buat lagi satu blog, khas untuk perkara-perkara camtu?

Apa pendapat korang?

2 comments:

  1. it's up to u..=]
    as long as we can share anything ..
    ape slh nye kalo combine blog psl kehidupn sehrian n isu smsa or anythng else..

    ReplyDelete
  2. :) really appreciate your comment. thanks.

    ReplyDelete

Thanks for the comment guys ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...