Wednesday, June 23, 2010

Kolej kitorang baru nak rasmi...

Hari ni, majlis perasmian kolej.. Kolej Matrikulasi Selangor.. Mesti kuar paper kot.. Hahah.. Yelah, matrik bongsu yang pada mulanya tak cukup kemudahan.. Tapi, alhamdulillah, makin baik. Water heater n cooler dah ada, library ade dah buku sikit2, pensyarah pun dah ramai sikit..
Eh, berbalik pada tajuk post.

Eii, kena pakai tudung cream yang dia bagi tu.. tak suka.. dahlah jarang, kecik pulak tu.. Dah serik pakai masa orentasi.. Masa orientasi dulu, pakai tudung hitam kat dalam, nak cover takut nampak leher.. Tapi, tuk majlis ni, selamat Zulaikha ada tudung cream lebih. Alhamdulillah..

Tiga kali kitorang rehersal. Tak belajar waktu petang semata-mata demi perasmian ni. Yelah, Timbalan Perdana Menteri nak datang rasmikan.. eheh..

So, dia bahagikan tempat. Yang duduk dalam dewan hanya ketua2. Yang selebihnya, duduk bawah khemah kat luar, yang dilengkapi TV lcd kot n kipas yang besar keluar wap2 air tu.. hahah.. So, saya duduklah dalam dewan..

Tengok2 bila dah start, TPM tak dpat datang, so wakil aje.. Emm, tak apalah..Dia ada hal kot. Pasukan choir sedap gak.. Petang ni, tak de kelas walaupun majlis habis kol 10.30 pagi.. Dahlah, mendung, syoknye tidur.. Saya dah tertidur 1 jam dah.. ala, ruginye.. tu yang bangun terus basuh muka, then turun bawah, bukak blog.. Saja, nak hilangkan ngantuk..

So, taknak buang masa. Tinggal 2 minggu je nak exam.. ya Allah, bantulah hamba Mu ini dalam mencapai kecermerlangan dalam UPS dgn mendapat pointer 3.5 ke atas... Amin.

Ok, jumpa lagi. Salam.

No comments:

Post a Comment

Thanks for the comment guys ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...