Thursday, May 6, 2010

Tambahan

Maaf tak dapat pergi reunion walaupun saya dah balik 5.5.10 semalam.. Abah n Ummi pergi Kedah hari ni, abah kerja, balik ahad pagi.. Jumaat, ayyit, iyah n ijah nak gi sekolah.. so,takkan Ijah nak uruskan budak2 tu, diri sendiri pun tak terurus.. So, saya kena uruskan adik2.. Terutama makanan diorang.. Ijah walaupun form4, die tak reti memasak.. Dia kata kalau tinggalkan dia ngan adik2, adik2 tak hidup.. hahah.. Ahad, nak beli barang2 masuk matrik..

Saya xdapat upu.. Tak tahu kenapa.. ramai orang yang result lagi bagus kot dia amik.. redho jelah.. tapi, harap2 rayuan dapat..

5 comments:

  1. sedih nye xdpt ke reunion~~ xdpt jumpa muslihah..
    xpe2, insya Allah...jumpa lg,

    tbhkn hati...
    mkn ade sebab xdpt upu tu, maybe Allah taw, muslihah x prepare dgn cbrn U lg,
    insya , de tmpt lain tuk awk tu..

    ReplyDelete
  2. salam muslihah..=)
    Jgn cedey2 sbb x dpt upu...x smstinya org reslt bgus dpt upu tuh...Reda dgn ketentuan ilahi.. Sbnarnya Allah lebih mengthui apa yg terbaik utk Muslihah...jgn sedih2 ye.

    ReplyDelete
  3. heheh.. k auni.. insyaAllah betul ape yg akak ckp.. sy tak t'fikir pulak.. mgkin betul yg sy xprepare lg tuk cabaran di U.. sy takde la sedih sgt,cume sy terkilan sikit.. terkilan xdpt amik course yg sy nak tu, course bahasa.. tapi,tak pelah.. matrik pun, matrik lah.. sains pun, sains lah..:D

    ReplyDelete
  4. cik anonymous..
    time kasih jugak..skrg xsdih sgt dah..heheh.. ntahlah,sy rse mcm dia tgk pljar yg kelayakan maximum dulu die pilih,baru yg minimum.. tulah yg sy fikir..xtaula btul ke x.. ye,sy yakin mesti ada hikmah..saya dah tawakal dulu, jd skrang redho aja..:D

    ReplyDelete
  5. struggle elok2 tuk matrix..
    mmg bole excel..
    insya Allah...

    ReplyDelete

Thanks for the comment guys ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...