Friday, March 26, 2010

Debaran PLKN

Dalam surat tulis nak kena lapor diri pukul 2.oo petang.. sekarang pukul 9.43 pagi.. Haa, dbo nye rase.. Barang ade yang tak beli lagi.. Hahah..Dah tu surat lambat mai..

Beg dibenarkan bawak 1 beg besar, 1 beg galas je.. Alhamdulillah, beg besar dah siap.. Tinggal beg galas je.

Abah gi meeting PIBG kat SKKG sekarang ni.. Nanti abah balik tengahari nanti, terus pergi..

Abah suruh carik peta stadium bukit jalil kat google maps sebab abah tak ingat sangat jalan.. cari2, rupe2nye, 27 minit je dari Klang Gate ke Stadium national Bukit Jalil.. Best betul google maps uh.. Siap boleh bagitau masa perjalanan.. Hahah..

Emm.. Rasa macam banyak benda nak diuruskan kat umah ni. Risau ngan adik2 yang kecik.. Sape nak bising2 suroh dorg bangun pagi gi sekolah, suroh dorg solat, suruh dorg mengaji, wat homework,study.. Hahah.. Ijah? Tak taulah ijah tu.. 2x5 jek.. Emm.. InsyaAllah.. sume akan okey..

Hai.. bnyaknye mengeluh..

Okey je nak pegi ni, cume saya banyak mengeluh bila fikir pasal baju yang kena pakai nanti.. Emm.. why? why? why?! nape tudung nak kne masuk dalam baju jugak.. hish..

Em.. sekarang 9.50 pagi.. Tinggal brape jam lagi..

Beg tak isi penuh sgt, sebab takut nanti nak bawak balik barang sana tak muat.. Baju pun tak bawak banyak.

Rasanya nak pakai kasut sukan terus.. Yup, pakai teruslah.. Jimat space..

Hmm, rasanya, flight petang kot.. Ntah2, malam.. Tak taulah.. Haii...
Fon nak bawak ke tak? Hmm..

Hmm.. K lah, saya nak gi iron tudung n kemas pape yang patut.. Ok, see you in the next three month.. Harap2 selamat kat sana, insyaAllah.. Oh, 9.55 pagi dah..

3 jam lagi nak pukul 1 petang..

K, Assalamualaikum.

No comments:

Post a Comment

Thanks for the comment guys ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...